0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

[:nl]Benidorm serie

Wellicht heb je er nooit van gehoord of nooit een aflevering gezien, maar al sinds februari 2007 is op de Engelse televisie de populaire serie “Benidorm” te zien, een serie die bijna helemaal is opgenomen in de populaire gelijknamige kustplaats en omgeving.

Op 11 januari van dit jaar was de eerste aflevering van alweer het achtste seizoen te zien op de Britse televisie. Deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd door meer dan 4,5 miljoen Britten bekeken en kan dus wel gezien worden als kijkcijferkanon voor het kanaal ITV. De opnames voor dit seizoen vonden plaats tussen 23 maart en 25 juni 2015.

Het verhaal speelt zich in principe af in het niet in het echt bestaande hotel “Solana”. De zwembad opnames vonden echter plaats in het Sol Pelicanos Ocas resort in Benidorm terwijl de kamers met uitzicht werden gefilmd in het Acuarium II appartementencomplex. De receptie en andere binnenopnames vonden echter weer plaats in de studio in Londen. Er zijn ook veel scenes die plaatsvinden in een bar waarvoor de opnames plaats vonden in de Morgan Tavern welke in de serie Neptunes heet.

De verhaallijn van de serie is niet al te ingewikkeld en is op een komische manier gebracht. Het gaat in principe om de relaties en omstandigheden tussen het personeel van het fictieve hotel en de gasten die daar verblijven. De serie is in Groot-Brittannië een groot succes en heeft gedurende de 7 jaar dat de serie nu te zien was al meerdere prijzen gewonnen.

bron: spanjevandaag

 

error: Content is protected !!