0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

HET IS NU DE TIJD BIJ UITSTEK OM TE INVESTEREN AAN DE SPAANSE COSTA BLANCA

U ZOEKT EEN (TWEEDE) WONING AAN DE COSTA BLANCA?

Wist u dat u ons een zoekopdracht kan geven?

Op deze manier hoeft u niet zelf ellelange avonden op het internet rond te struinen, op verkeerde websites uit te komen of, zonder het in de gaten te hebben, met louche mallafide handelaren van doen te hebben…

WIJ LEGGEN U GRAAG IN DE WATTEN EN ZETTEN NET DAT STAPJE EXTRA

Heeft u eenmaal besloten om ons een zoekopdracht te geven nemen wij contact met u op om te inventariseren of uw zoekopdracht haalbaar is. Wanneer dit het geval is gaan wij actief voor u op zoek naar uw droomhuis.

WIJ HEBBEN EEN GROOT NETWERK

Ons grote netwerk helpt ons in de zoektocht naar de ideale woning. Afhankelijk van uw wensenlijst en budget zullen wij snel met een voortel komen.

VOORSTELLEN GESCHIKTE WONINGEN

Nadat een aantal mogelijk passende woningen zijn geselecteerd zullen wij deze aan u voorleggen en eventueel een afspraak inplannen om samen de woningen te gaan bezichtigen.

BEZICHTIGING PLANNEN

Na bezichtiging(en) en gebleken interesse in de woning die het beste uw droomhuis benadert, pakken wij het verdere aankooptraject op dat begint met de prijsonderhandeling. We controleren of dat de woning, in de huidige vorm, bewoond mag worden en of er nog openstaande vorderingen op de woning aanwezig zijn. Kortom, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u prettig kunt wonen in uw droomhuis.

WIJ ONTZORGEN U VOLLEDIG EN REGELEN ALLES VAN A TOT Z !

HOE GAAN WIJ TE WERK?

INVENTARISATIE

Wat voor een type woning zoekt u, wat is uw budget en op welke termijn wilt u kopen?

PRESENTATIE

Het aanbieden van passende woningen. Door ons uitgebreide netwerk en korte lijnen gebeurt het regelmatig dat wij woningen al kunnen aanbieden aan ingeschreven klanten voordat de woning op de markt komt.

BEOORDELEN

Samen met u gaan we het aanbod beoordelen. Alle voors en tegens worden tegen elkaar afgewogen. Uiteindelijk heeft u een goed beeld welke woningen wel en niet binnen uw profiel passen. We houden op deze manier een aanbod over wat de moeite waard is om te bezoeken.

BEZICHTIGEN

Samen gaan we de woning(en) bezichtigen, eventueel met collega makelaar(s). Wij zullen voor u het afsprakentraject volledig begeleiden.

VOLLEDIGE BEGELEIDING

Gedurende het traject zullen wij u overal in begeleiden. Het is onze prioriteit dat u een goed gevoel over de aankoop overhoudt.

ONDERHANDELING

Bij interesse in een woning zullen wij de onderhandeling voor u behartigen bij de verkopende partij. Hierbij zullen o.a. opleverdatum, koopprijs en eventuele bijzondere zaken aan de komen, evenals achterblijvende roerende goederen.

AANKOOP

Is de verkoop beklonken dan zullen wij zorg gaan dragen voor het volledige koopproces. Tevens zullen wij een rechtsgeldige koopovereenkomst laten opstellen.

CONTRACTONDERTEKENING

Ook de begeleiding van een spoedige contractondertekening wordt volledig door ons verzorgd.

OPLEVERING

Samen met u werken we naar de opleveringsdatum toe. Wij bewaken zorgvuldig alle gemaakte afspraken.

Op de opleveringsdag zullen wij ook aanwezig zijn en, de door u gekochte woning, grondig inspecteren. Vervolgens gaan we naar de notaris voor de formele overdracht.

NUTSVOORZIENINGEN

Is de woning eenmaal opgeleverd dan gaan wij voor u de aansluiting van de nutsvoorzieningen verzorgen. Alles moet op uw naam komen te staan.

NIE NUMMER

We begeleiden u volledig in het aanvragen van een NIE-nummer.

NAZORG

Wij zullen er op toezien dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen (belastingen, Ā openstaande rekeningen) etc.

ONZE HARTELIJKE DANK

Wij gaan u heel hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking. En ondertussen weet u dat u bij ons terecht kunt wanneer u in de toekomst, aan de Costa Blanca, dingen geregeld wilt hebben. U gaat nog lang over onze goede service napraten….en doorvertellen…

GENIET!

U gaat heeeeerlijk genieten van uw (tweede) woning aan de fantastische Costa Blanca.

Contact Info

Bianca Roos

Postadres: Apartado de Correos 103, 03130 Santa Pola

tel. 0034-6-70238082

bianca@rose-costa-services.com

Wij staan u te woord in het: Nederlands – Engels – Duits of Spaans.

Wanneer wij niet direct de telefoon aannemen kan het zijn dat wij voor onze cliƫnten de beste deal aan het afronden zijn. Wij vragen daarvoor uw begrip. Laat een boodschap achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

error: Content is protected !!