0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

[:nl]ryanair

IBIZA – De Ierse low budget vliegmaatschappij Ryanair heeft een drastische beslissing genomen. Vanaf nu wordt er geen alcohol meer geserveerd op vluchten tussen Groot Brittannië en het Spaanse party-eiland Ibiza. Ook taxfree alcohol mag niet meer gedronken worden aan boord. Na verschillende incidenten tussen passagiers en passagiers met cabinepersoneel, heeft men besloten dat het genoeg is geweest.

Britten die vanaf nu goedkoop met Ryanair naar Ibiza vliegen deze zomer zullen nog even moeten wachten met het drankfeest totdat ze voet op Spaanse bodem zetten. Ryanair heeft besloten geen alcohol meer te serveren op vluchten van en naar Ibiza om zo de veiligheid en comfort van de passagiers (die niet drinken) en personeel te verbeteren.

In een brief liet Ryanair aan haar klanten weten dat alcohol verboden is op de vluchten van en naar Ibiza. Mochten passagiers zelf alcohol mee proberen te smokkelen in het vliegtuig, dan moet deze ongeopend mee worden genomen. Er mag dus geen taxfree alcohol meer worden gedronken aan boord van de vliegtuigen. Alle handbagage wordt gecontroleerd voordat de passagiers aan boord gaan.

Ryanair heeft nog een serieuze waarschuwing in petto. Passagiers die asociaal gedrag vertonen voor het opstappen, zullen uit de rij gehaald worden. Wie van hen probeert om toch alcohol mee te smokkelen, mag niet meevliegen en hoeft ook niet te rekenen op een compensatie.

Voorlopig heeft Ryanair nog niet hetzelfde alcoholverbod ingevoerd op vluchten vanaf België, Nederland of Duitsland. Deze passagiers gedragen zich schijnbaar beter aan boord en drinken minder alcohol dan de Britse passagiers.

bron: spanjevandaag.com[:]

error: Content is protected !!