0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

Nadat u heeft besloten om Rose Costa Services opdracht te geven om uw huis te verkopen.  nemen wij contact met u op om de verkoop te bespreken. In dat gesprek wordt o.a. de verkoopprijs, duur van de verkoopopdracht  en verkoopstrategie besproken.

Na dit gesprek en uw akkoord gaan wij  actief voor u op zoek naar de koper voor uw woning  Wij maken daarbij o.a. gebruik van ons uitgebreide netwerk, adverteren en werken eventueel samen met andere makelaars zodat u slechts met één partij te maken heeft.

Nadat wij een geïnteresseerde voor uw woning hebben gevonden zullen wij een afspraak inplannen om uw woning te bezichtigen. Natuurlijk onder begeleiding van ons. Na de bezichtiging  geven wij u altijd een terugkoppeling.

Indien de potentiële koper een bod wil doen dan bespreken wij dat met u waarna het onderhandelingsproces start. Rose Costa Services zal al het mogelijke doen om een voor u zo gunstige mogelijke prijs uit te onderhandelen.  

Indien er overeenstemming is over de verkoopprijs dan zal Rose Costa Services het koopcontract laten opstellen. Onze inspanningen stoppen pas nadat de koper de sleutels in handen heeft. Kortom, wij doen er alles aan om het verkoopproces voor u zo relaxed mogelijk te laten verlopen.

error: Content is protected !!