0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

[:nl]klm1a

ALICANTE – De KLM heeft bekend gemaakt dat ze vanaf 4 juli het vliegveld van Alicante als nieuwe bestemming toe gaan voegen. Vanaf die datum zal de KLM dagelijks gaan vliegen tussen Schiphol en Alicante. Eerder maakte de KLM al bekend dat ze vanaf deze zomer ook gaan vliegen naar Ibiza en Valencia waardoor de Nederlandse vliegtuigmaatschappij in totaal zes Spaanse bestemmingen zal gaan aanvliegen.

Met Alicante als nieuwe bestemming wil de KLM, net zoals Valencia en Ibiza, meer toeristische bestemmingen toevoegen aan het netwerk van Spaanse vliegvelden. Tot nu toe vloog de KLM slechts op Barcelona, Madrid en Bilbao maar daar komen dus nu Ibiza, Valencia en Alicante bij. Wie weet in de toekomst ook nog het vliegveld van Málaga maar daar wordt voorlopig nog niets over geschreven.

Alle vluchten naar Spanje vinden plaats vanaf Schiphol waarmee de KLM in wijze concurrentie gaat worden voor Transavia die dezelfde routes al aanvliegt. In het geval van Alicante zal de KLM eenmaal per dag gaan vliegen maar Transavia heeft zeventien wekelijkse vluchten gepland staan. Ook het Spaanse Vueling vliegt zes keer per week tussen Alicante en Schiphol. Daar komt dan ook nog eens TUIfly bij die tussen 19 april en 28 oktober twee keer per week naar Alicante vliegt.

Mede vanwege het feit dat het toerisme naar Spanje in de lift zit door de problemen in landen als Turkije, Egypte en sommige Griekse elanden, verwachten de vliegtuigmaatschappijen dat er meer stoelen verkocht zullen worden naar Spaanse vliegbestemmingen.

bron: spanjevandaag.com[:]

error: Content is protected !!