0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

Moraira

Moraira is een prachtige oude vissersstad met schitterende baaitjes en afgelegen inhammen. Lange tijd was Moraira een arm vissersgehucht terwijl zich elders het toerisme ontwikkelde. Tegenwoordig bezit Moraira een van de beste jachthavens van de regio. In de heuvels rondom Moraira liggen de meest imposante urbanisaties met schitterende villa’s en prachtige volgroeide flora. De kustweg langs Moraira is prachtig. Kronkelend langs inhammen en baaitjes met een voortdurend wisselend uitzicht over zee. Er zijn volop restaurantjes om onderweg gezellig te pauzeren en van de omgeving te genieten.

Vanwege de geïsoleerde ligging in groene heuvels en het mooie Playa de l’Ampolla heeft Moraira zich tot een rustige, sympathieke en tegelijkertijd moderne vakantieplaats ontwikkeld. De baaien zijn ideaal voor zwemmen en watersport. Naast de prachtige jachthaven heeft Moraira veel winkelgelegenheid en horeca. Het kleine compacte centrum is vrijwel vlak en biedt gezellige winkels, kledingzaken, restaurants en een wekelijkse markt.

Moraira staat bekend als het centrum van gastronomie aan de Costa Blanca en heeft een aantal prestigieuze internationale restaurants. In de herfst organiseren zij een Gourmet Festival waarbij internationale chefs worden uitgenodigd.

source: spanjevandaag

https://www.rose-costa-services.com/property/moraira/

 

 

error: Content is protected !!