0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

[:nl]kwekkeboom1a

De Nederlandse krokettenfabrikant Royaan gaat proberen de Kwekkeboom producten aan de man te brengen in Spanje. Volgend jaar wil de krokettenspecialist gaan uitbreiden naar andere landen waarbij ook Spanje genoemd wordt. Men wil zich voornamelijk gaan richten op de Spaanse markt met de ovensnacks van het merk Kwekkeboom.

Volgens een uitgebreid onderzoek van de krokettenmaker wordt er in Spanje al veel gefrituurd maar dan wel in de koekenpan met veel olie. Naar eigen zeggen heeft dat hetzelfde effect als bijvoorbeeld frituren in de frituurpan met vet dus kan men in Spanje dezelfde voordelen halen uit bijvoorbeeld de ovensnacks.

Nu zal Royaan niet meteen de Nederlandse Kwekkeboom kroket of bitterbal op de markt gaan brengen in Spanje want daar is dit niet de juiste snack voor. Men zal andere producten gaan ontwikkelen die beter zullen vallen bij de Spanjaarden maar meer wilde de directeur niet kwijt over dit project.

Wel is gebleken dat de naam Kwekkeboom overal, en dus ook in Spanje, goed uit te spreken is waardoor men de naam niet hoeft aan te passen. Ook betekend de naam niets raars in Spanje, iets wat erg belangrijk is wanneer men met een buitenlandse naam een ander land wil veroveren.

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat men steeds minder zin heeft in geklieder met frituurpannen en men meer voor de oven of airfryer gaat. De ovensnacks van Royaan zijn dan ook steeds bekender aan het worden en er komen steeds meer varianten bij.

Ondanks het feit dat men met Kwekkeboom de Spaanse markt op zal gaan en andere Spaans georiënteerde producten zal gaan aanbieden, wordt nog niet helemaal uitgesloten dat de Nederlandse kroket in de diepvriezen in Spanje te vinden zal zijn in de toekomst.

bron: spanjevandaag.com[:]

error: Content is protected !!