0034 - 670 - 238082 info@rose-costa-services.com

tevreden klanten

Dat is onze missie….

Wij hebben verleden week ons huis in Gran Alacant verkocht. Bianca heeft ons van A tot Z begeleidt. Een topvrouw, niets was teveel. En wij hebben er een goede vriendin aan overgehouden, op wie we in de toekomst veel beroep zullen doen als we een paar maanden willen huren aan de Costa Blanca.
Marc Gysemberg

22 oktober 2021

Ik ken Bianca sinds een jaartje. En in die tijd heeft zij al heel veel voor mij gedaan.

Zo regelde zij een betrouwbare gestoria in verband met de aanvraag van mijn NIE-nummer en residentia. Ik heb eerst 6 maanden overwinterd (niet via haar maar wel bij bekenden van haar) en omdat het me zo goed beviel wilde ik niet meer weg uit Gran Alacant. Bianca hielp mij aan een prachtig (en betaalbaar) appartement waar ik me helemaal thuisvoel. Zij regelde alles voor me, ik hoefde me nergens zorgen over te maken. De kracht van Bianca is dat zij het juiste huis zoekt en vindt voor haar klanten. Ze is eerlijk, betrouwbaar en komt haar afspraken na. Ze is veel meer dan een keyholder en makelaar, ik noem haar: woonadviseuze. Daarnaast is Bianca gewoon een ontzettend lief en fijn mens!

Ik beveel haar van harte aan.  

Jeanine Van Dalen 6 maart 2020

"Bianca has fully managed our property to let-out to guests. I have to say we are blown away by her professionalism and her ability to put the customer needs 1st. At the same time ensuring our home was well looked after. It is absolutely clear that she she looked after our property every time a new guest arrived. She maintained it to a very high standard. Coming from the hospitality industry where high standards and great service is what drives customer satisfaction, this was very clear in how Bianca treated us.
We never had to worry about anything as Bianca had everything in-hand and taken care of. Thank you, Bianca we are incredibly impressed by your can-do work ethic".

The Valley 4 maart 2020

"Thank you for looking after us during our stay. Lovely accommodation . Back to rainy Britain X".

Fam. Tivenda 20 februari 2020

Had a lovely 4 weeks stay, everything we needed with home comfort. Bianca was very helpful, big thanks to her.

Debby 17 februari 2020

“Lovely clean and bright home with a fabulous sparkling pool! We wouldn't hesitate to stay here again. Bianca, the villa host, was absolutely outstanding and very responsive. Book with ease of mind!” “It was such a blessing to have a lovely home to come back to after long days at the hospital. Thank you so much! Bianca was VERY responsive and helpful during our stay.” 

9 december 2019

“Très agréable Maison au calme total et proche des commerces. Nous sommes ravie de nos vacances et les repas au bord de la piscine nous manque. Je recommande cette maison. Très propre, très bien équipée, la terrasse est bien grande, et il y a beaucoup de sanitaire dans la maison. Merci à Bianca pour sa réactivité, et à bientôtpour d'autres vacances :)” 

Nawel 30 augustus 2019

Bianca was an excellent host. So thoughtful. The day of my departure i was going to the local shopping centre and she refused to let me walk as it was too hot.I really want to thank her for that. I hope to deal with Bianca in the future. 

Aideen 15 augustus 2019

Hoi Bianca, dank je wel voor je gastvrijheid. het contact was heel prettig. En ideaal natuurlijk dat we gewoon Nederlands konden praten. WE komen graag nog een keertje terug! Groetjes, Ferdi, Hanneke, Finn en Boaz.

Ferdi, Hanneke, Finn en Boaz 15 augustus 2019

Bianca zorgt ervoor dat ons appartement steeds mooi en proper opgepoetst wordt na elke verhuur ,als er iets stuk gegaan is laat ze dit ook telkens weten. Ze is een top vrouw dat oprecht achter haar werk en zaak staat. Zeker een aanrader om met haar samen te werken .

Christel & Davy 15 augustus 2019

Vandaag mijn huisje een grote schoonmaak door Rose-costa-services!! Fantastisch werk verricht !! Alles spic-en-span, blinkend schoon!! Zó fijn in een echt schoon huis te wonen..èn..alle spullen zijn weer op dezelfde plaats teruggezet!!! Bijzonder is dat!
Dank je wel lieve Bianca, voor al je goede zorgen!
Ik hoop dat heel veel mensen zullen volgen..dat verdien je!!

Margriet Strijbosch 11 februari 2019

Ik ben Wilma Wilbrink en heb veel ervaring met Bianca , en ik kan alleen maar zeggen positief, als je Bianca wat vraagt regelt ze het ook, en komt haar afspraken na, echt iemand waar je op kan bouwen, en zo iemand heb je ook nodig , want als je op vakantie bent in Spanje wil je ook ontzorgd worden en dat doen Bianca. Bianca ik hoop dat we nu en in de toekomst veel kunnen samen werken.

Wilma 4 februari 2019

Sedert een jaar werken wij samen met Bianca voor het verhuur van ons appartement . Zij staat in voor de overhandiging van de sleutels, het ontvangst van de gasten , het uitchecken en de schoonmaak . Dit doet zij dan ook allemaal uitstekend en heel professioneel. Ze heeft steeds een goede relatie met onze gasten en deze maken dan ook graag gebruik van haar diensten zoals boodschappen doen bij aankomst , luchthavenvervoer enz.. steeds met de glimlach , Bedankt Bianca voor de goede samenwerking!
Kristel en Patrick 

Kristel en Patrick 30 januari 2019

Wij hebben het heerlijk gehad in het huis. Prachtig huis, heerlijk uitzicht, lekkere bedden en badkamer.
De ontvangst door Bianca was ook heel goed en de afhandeling aan het einde ging ook erg soepel.

Gr. Jasper

Jasper 18 september 2017

Wij en onze twee kinderen van 15 en 17 hebben via Bianca een mooi appartement met zwembad gehuurd. Wat was het heerlijk om dit via Bianca te boeken. Vooraf hebben we veel contact gehad en zodoende waren we goed op de hoogte wat we hadden gehuurd en wat we van de omgeving konden verwachten. Ze is persoonlijk de sleutel wezen brengen en heeft het appartement aan ons opgeleverd. Toen de airco het niet goed deed heeft ze ervoor gezorgd dat het binnen 1 dag was gerepareerd. Ook hebben we via haar een boot gehuurd en een duikexcursie gedaan. Top geregeld dus.

Groetjes, M.Post

Fam Post 18 september 2017

Toen we  vorige zomer dringend op zoek waren  naar een keyholdster, kwamen we via internet in contact met Bianca.
Van op afstand was het niet eenvoudig om een beslissing te nemen, temeer omdat we Bianca zelfs nog niet ontmoet hadden.   Haar verzorgde site, haar uitgebreid dienstenpakket, haar openheid en bereidheid om steeds te helpen….zijn maar enkele troeven die Bianca kenmerken.  We zijn Bianca zeer dankbaar omdat zij er was toen we haar dringend nodig hadden en we hopen nog vele jaren met haar te mogen samenwerken.  Bianca hartelijk dank dat jij er was toen we je nodig hadden.

Fam. De Ryck-Mostaccero 11 december 2015

Zoek jij of jullie een P.A. in Spanje?????  Denk er eens over na om je te laten begeleiden door Bianca.  Zorgeloos aankomen op het vliegveld, waar een vrolijk en doortastend iemand je opwacht om je naar je auto te begeleiden. Na een cafe con leche ga je samen naar het appartement/hotel naar keuze. En geniet je van een onbezorgde tijd. Ik hoor jullie denken, duur zeker... NIET DUS!!!!!! Sterker nog... door haar kun je perfecte deals sluiten met plaatselijke verhuurders/eigenaren van appartementen, voor lange of kortere tijd.

Bianca, bedankt voor alles, en tot januari.

Cees en Joke van de Coterlet. Boskoop. 5 november 2015

Wij willen Bianca van Rose Costa Service in Santa Pola hartelijk bedanken voor de prachtige excursie, die zij met ons heeft gemaakt.

Gestart in Santa Pola bracht zij ons via een zeer mooie route de bergen in. Wat een prachtige natuur hebben wij gezien. Heel veel groen. Een overheerlijke lunch bij een lokaal restaurant. Paella naar echt huisrecept.
Wij vervolgden onze weg naar Guadelest een pitoresk dorpje hoog in de bergen, met veel leuke winkeltjes, mooie vergezichten en een paar musea's
Het Poppenhuismuseum is een aanrader. Je komt hier ogen tekort.
Nog een wandeling door het plaatsje gemaakt en verder naar de stuwdam met meer, waar je omheen  kon wandelen. Hier werden wij door Bianca verrast met een High-Wine met Spaanse tapas.
Hierna gingen wij moe en met veel opgedane indrukken huiswaarts,
Bianca, nogmaals bedankt van:
Bas, Willy, Johan en Francien

15 juli 2015

Bianca heeft ons keurig opgehaald op het vliegveld van Alicante. Onze vakantiebestemming was Benidorm. Met een duidelijk naambord stond ze ons op de wachten in de aankomsthal en waren we snel in Benidorm om te gaan genieten van onze welverdiende - korte - vakantie. Perfecte en snelle service !

Lisette 25 maart 2015

Mevr. Bianca.

Hartelijk dank voor het verhuren en de nazorg van ons appartement. Het zag er allemaal zeer verzorgd uit ! Daarvoor onze hartelijke dank.

Fam. W. de Vos, Hoofddorp 12 maart 2015

Je bent altijd super betrokken en flexibel inzetbaar bij de endcleanings zodat het super de luxe is voor onze gasten. Daar ben jij heel speciaal en bijzonder door voor ons. X

Esther C., Sittard 11 maart 2015

Wanneer wij niet in Alicante zijn, beheert Bianca onze sleutel. Moet er een service verricht
worden tijdens onze afwezigheid dan hoeven we haar maar te bellen en alles kan gewoon doorgaan.
Ook regelt ze dat de boel lekker schoon en gelucht is voordat we weer arriveren. Goede service !

11 maart 2015

Tijdens mijn vakantie wilde ik graag een spoedcursus Spaans volgen.
Bianca heeft ervoor gezorgd dat ik met een flinke basiskennis huiswaarts ben gegaan. Ik kan niet wachten om een vervolgcursus te boeken.

11 maart 2015

Bij ons vakantiehuis wilde we een nieuwe tuin aan laten leggen. Bianca heeft alle zorgen
hieromtrent voor ons uit handen genomen.

11 maart 2015

Bianca heeft voor ons alles geregeld voor de aankoop van onze tweede woning in Spanje.

Ze heeft ons vergezeld tijdens de bezichtigingen alsook bij alle administratieve afhandelingen. Ook heeft ze keurig voor vertaling zorggedragen van alle belangrijke documenten. Wij zijn er superblij mee !

Dhr. & Mevr. van der Plas Elche 11 maart 2015

Bianca is betrokken en betrouwbaar. Onze belangrijkste wens: pro-actief ontzorgen, waardoor onze vakantie begint als we voet in onze woning zetten. Geen geregel op grote afstand met taalbarrière.

Anoniem 11 maart 2015

Wat een heerlijk mens is Bianca. Eerlijk, recht door zee maar vooral servicegericht.
Ze stond altijd voor ons klaar en regelde precies waar we om vroegen, tegen een geweldige prijs.

Hannie van H., 56 jaar 11 maart 2015

REVIEW SCHRIJVEN

error: Content is protected !!